У Німеччині не бачать підстав для зняття санкцій з РФ

У Німеччині не бачать підстав для зняття санкцій з РФ

Серед німецьких економічних об'єднань і окремих підприємців існують різні думки стосовно продовження санкцій щодо РФ

Політичні сили Німеччини переважно не бачать підстав для зняття санкцій з Російської Федерації. Про це заявив посол ФРН в Україні Ернст Райхель.

«На політичному рівні досягнуто широкого консенсусу, можливо, за винятком партії лівих, яка раніше була комуністичною партією НДР, про те, що наразі немає умов для зняття санкцій», – сказав він в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Посол зазначив, що серед німецьких економічних об'єднань і окремих підприємців існують різні думки стосовно продовження санкцій щодо РФ.

«Я знаю, що тут уважно стежать за тими дискусіями, які точаться серед німецьких економічних об'єднань і окремих німецьких підприємців, і в мене склалося враження, що, можливо, цьому питанню тут надають дуже великого значення. У нас в Німеччині відбувається відкрита плюралістична дискусія, під час якої кожен може висловитися. І існують різні думки», – пояснив Райхель.

При цьому німецький дипломат наголосив, що Україна зі свого боку не повинна давати підстав сумніватися в тому, що виконує Мінські домовленості.

Нагадаємо, посол України в Німеччині Андрій Мельник в інтерв’ю «Главкому» повідомив, що в Німеччині зростає кількість відвертих лобістів пом’якшення санкцій проти Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: