У Німеччині зупинили фуру, вщерть наповнену нелегалами

У Німеччині зупинили фуру, вщерть наповнену нелегалами

У вантажівці ховалася 51 особа, в тому числі як мінімум 17 дітей

Співробітники федеральної поліції Німеччини в ніч на суботу, 16 вересня, виявили вантажну фуру, яка перевозила понад півсотні нелегальних мігрантів. Вантажівка був зупинена і оглянута недалеко від кордону з Польщею, коли прямувала по автобану в напрямку Берліна.

Як заявив представник поліції, коли був відкритий вантажний відсік фури, очам поліцейських представилося «жахливе видовище» - люди сиділи і стояли всюди. Всього в вантажному відсіку ховалася 51 особа, в тому числі як мінімум 17 дітей. Якої національності ці люди і чи є вони біженцями, поки точно невідомо.

46-річний водій турецького походження був затриманий за звинуваченням у нелегальному перевезенні іноземців на територію Німеччини. Вантажна фура зареєстрована в Туреччині, уточнив представник поліції.

Люди, що знаходилися у вантажівці, були розміщені в наметі на території федеральної поліції в місті Франкфурт-на-Одері. Передбачається, що фура могла в'їхати до Німеччини з Польщі, скільки часу вона перебувала в дорозі, поки невідомо.

Раніше повідомлялося, що в першій половині 2017 року федеральна поліція Німеччини зареєструвала 24 750 випадків нелегальної міграції, що на 26% менше, ніж у другій половині 2016 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: