В Одеській області знову подвійне вбивство: жертв були зарубані сокирою

В Одеській області знову подвійне вбивство: жертв були зарубані сокирою

Вбивство сталося в Овідіопольському районі Одеської області

В Одеській області сьогодні вночі сталося подвійне вбивство. Про це заявили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

«У новорічну ніч в Одеській області відбулося кілька подій. Так, в Овідіопольському районі знову стався подвійне вбивство, а в Київському районі Одеси – нічна стрілянина» , – йде мова у повідомленні. Як повідомив спікер Національної поліції України Ярослав Тракало в ефірі «112 Україна», за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

«Єдиний випадок стався в Овідіопольському районі Одеської області, де в одній з садиб села Прилиманське були виявлені два трупи з ознаками насильницької смерті. Ця подія внесено в ЕРДР по ст. 115 КК – «умисне вбивство», – розповів він.

Деякі місцеві видання повідомляють, що були вбиті чоловік і жінка. «Жертви були зарубані сокирою. Є два підозрюваних. Поки імен не називають, триває слідство», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, овідіопольський районний суд заарештував без права на заставу підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки та маленької дитини Дмитра Погорєлого. Водночас поліція продовжує встановлювати усі обставини злочину.

Овідіопольський убивця хотів повторити сценарій берлінського теракту, відтак поїхав до Одеси. У зв’язку з цим поліція оголосила план Сирена.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: