У поліції повідомили нові подробиці про «розбірки» на харківському елеваторі

У поліції повідомили нові подробиці про «розбірки» на харківському елеваторі
Відділ комунікації поліції Харківської області.

На місце інциденту додатково були викликані сили спецпризначенців харківського «КОРД»

На Харківщині поліція затримала 25 учасників конфлікту на елеваторі у Зміївському районі, у них вилучена травматична зброя і спецзасоби.

Про це вранці 12 вересня повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області.

«Ще 30 чоловік, які знаходилися на території агрофірми, доставлені до Зміївського відділу поліції для з’ясування усіх обставин події», - заявили в поліції.

Зазначається, що на місце інциденту додатково були викликані сили спецпризначенців харківського «КОРД», батальйону поліції особливого призначення та батальйону патрульної служби особливого призначення «Харків». 

«Завдяки професійним діям перемовників, поліції вдалося врегулювати ситуацію мирним шляхом і не допустити силового затримання учасників події спецпідрозділом «КОРД», - говориться у повідомленні.

У поліції зауважили, що на місці події тривають слідчі дії. Працює слідчо-оперативна група, експерти, криміналістична лабораторія, представники прокуратури та СБУ.

Слідчими розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Раніше повідомлялося, що в селищі Занки Зміївського району Харківської області невідомі в балаклавах намагалися проникнути на територію місцевого елеватора, де їх зустріли мешканці райцентру.

За даними поліції, в результаті сутички поранення отримали 7 осіб, серед яких шестеро чоловіків та один працівник поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: