У Росії затримали прихильників Навального, які вийшли на акцію протесту

У Росії затримали прихильників Навального, які вийшли на акцію протесту

У Москві кілька сотень людей зібралися на Пушкінській площі

На акції в Самарі затримали жінку похилого віку

У Росії на акціях на підтримку політика Олексія Навального і перед ними затримали щонайменше 40 осіб.

За інформацією пабліка «ОВС-Інфо», не менше восьми осіб затримали в Самарі. Крім того, були затримані учасники узгодженої акції в Іжевську. Також відомо про затримання в Пскові, Південно-Сахалінську і Єкатеринбурзі, Саратові, Твері, Ставрополі, Пермі, Якутську і Петербурзі.

У Москві кілька сотень людей зібралися на Пушкінській площі на неузгоджену акцію на підтримку Навального. Недалеко від площі почали збиратися співробітники Росгвардії. Поліція просить не заважати проходу громадян.

На акції в Самарі затримали жінку похилого віку. Координатор місцевого штабу розповіла, що перед початком заходу також були затримані його організатори та волонтери.

На початку жовтня Навальний оголосив про проведення всеросійської акції протесту в день народження президента Росії Володимира Путіна. У Москві, Санкт-Петербурзі і ряді інших міст акції не узгодили. Навальний був заарештований 2 жовтня на 20 діб за заклики до участі у неузгодженій акції.

5 жовтня, поліція затримала координаторку штабу в Ростові-на-Дону Анастасію Дайнеко. Суд засудив її до 5 діб арешту. Того самого дня були затримані координатори штабів у Смоленську та Сочі Андрій Волобуєв та Костянтин Зиков.

Нагадаємо, поліція проводить обшуки в декількох регіональних штабах Олексія Навального

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: