«У «русского міра» є вороги і в Росії». Сепаратистку Мармазову таки депортують із РФ

«У «русского міра» є вороги і в Росії». Сепаратистку Мармазову таки депортують із РФ
Тетяна та Руслан Мармазови

Росія все таки депортує з країни колишнього проректора Донецького університету Тетяну Мармазову, відома проросійськими та сепаратистськими поглядами

Тульський обласний суд залишив в силі рішення попередньої інстанції про депортацію з Росії Тетяни Мармазової, незважаючи на її відсутність на засіданні.

«Здоров'я дружини не дозволило їхати. Це не наш висновок, а медичний. Всі процедури з цього приводу були виконані, документи відправлені в Тульський обласний суд. Але переносити нічого не стали, провели розгляд за нашої відсутності. Вирок перед вами. Колишні рішення залишили без змін, скаргу залишили без задоволення», - написав на своєму персональному сайті чоловік Мармазової, українофоб та колишній прес-секретар ФК «Шахтар» (Донецьк) Руслан Мармазов, який також переховується в Росії.

«Оббріхані, підставлені. Навіщо весь цей пекельний спектакль? Для дискредитації активістів «русского міра». На жаль, у «русского міра» є вороги і всередині Росії», - резюмував сепаратист Мармазов, коментуючи судове рішення.

Нагадаємо, 29 травня суд в Тулі виніс рішення про депортацію Тетяни Мармазової з Росії «за порушення міграційного законодавства».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: