У «Самопомочі» визнали: Тимошенко не запрошувала їх у свій блок

У «Самопомочі» визнали: Тимошенко не запрошувала їх у свій блок
samopomich.ua

Голова фракції Березюк стверджує, що Тимошенко не кликала його політсилу в опозиційний блок

На сьогоднішній день ніяких перемовин з приводу входу до опозиційного блоку з фракцією «Об'єднання «Самопоміч» не було. Про це в коментарі «Главкому» сказав народний депутат, голова фракції Олег Березюк. «Об’єднання в блоки, як показав досвід, є неефективним для роботи, для України», - зазначив він.

За словами Березюка, кожен депутат має нести персональну відповідальність. «Депутат має відповідати своїм прізвищем, а не ховатися за блок», - підкреслив він.

Нагадаємо, сьогодні в кулуарах Верховної Ради лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила про об'єднання опозиційних партій проти влади. «Об'єднана опозиція може складатися з «Батьківщини», Радикальної партії, «Народного контролю», який очолює Дмитро Добродомов, парії «Воля», яку очолює Дерев'янко», - сказала вона. Депутат Андрій Артеменко з Радикальної партії підтвердив, що нині насправді є пропозиції щодо об’єднання зусиль фракцій.

Як відомо, фракції Тимошенко та Олега Ляшка вчора спільно блокували трибуну парламенту. Сьогодні ж Верховна Рада запрацювала, однак Ляшко оголосив сидячий страйк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: