В окупованому Севастополі звільнився останній водолаз

В окупованому Севастополі звільнився останній водолаз
Фото poleznoe.ru

Звільнився останній водолаз. Водолазної служби більше немає

У Севастополі припинила своє фактичне існування Водолазна служба. Про це повідомив начальник Управління забезпечення заходів цивільного захисту Севастополя Ігор Васильєв, - пише видання «Новости Севастополя».

«Сьогодні звільнився останній водолаз. Усе. Водолазної служби більше немає! Що це означає? Витягувати потерпілих і трупи з важкодоступних місць, наприклад, в районі Фіоленту й мису Айя нікому», - констатував чиновник.

У ситуації, що склалася, Васильєв звинувачує начальника  Центру забезпечення заходів громадянського захисту Севастополя Ігоря Зелепухіна.

«Зелепухін перестав платити за спуски. Це взагалі нонсенс! Водолази навіть пенсію підвищену отримують. Може, він і її скасує?!», - обурюється Васильєв.

Як раніше повідомлялось, пляжі Севастополя в нинішньому сезоні не можуть похвалитися ані доглянутістю, ані - як наслідок - кількістю відпочивальників. Зокрема, на Срібному пляжі всі навколишні кущі перетворилися на відхожі місця. Ватрища чорніють по всьому пляжу - громадяни відверто везуть покупні дрова й вугілля, щоб запалити багаття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: