У Шостці нацгвардійці тренувались відбивати напади терористів

У Шостці нацгвардійці тренувались відбивати напади терористів

Під час навчань відпрацьовувалися різні легенди, за змістом яких терористи здійснювали напади на варти по перевезенню спеціальних вантажів

Шосткинські нацгвардійці провели масштабні навчання. У військовій частині 3022 були проведені комплексні тренування з готовності до дій за надзвичайними обставинами. Протягом заходу відпрацьовувалися різні легенди, за змістом яких терористи здійснювали напади на варти по перевезенню спеціальних вантажів. Про це повідомили у прес-службу Нацгвардії.

«Ми змоделювали різні варіанти, за яких злочинці можуть вчинити атаку. Ми намагалися максимально наблизити умови до реальних. І перевірити у динаміці увесь алгоритм дій підрозділу», - розповів майор Олександр Чорноморець, заступник начальника штабу полку.

До навчань залучалися всі служби та ланки командирів та особовий склад взводу спеціального призначення військової частини, аби скоординувати їх дії та виробити найбільш дієвий шаблон.

Окрім активної фази, також велику увагу приділяли і навичкам у наданні першої медичної допомоги, евакуації поранених та дії у разі зараження місцевості небезпечними речовинами.

Командир полку В'ячеслав Кривенок на підведенні підсумків відзначив високий рівень підготовки взводу спеціального призначення, який нещодавно повернувся з навчального центру Національної гвардії України, на чолі зі старшим лейтенантом Олександром Терлецьким.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: