У Сирії загинув помічник депутата Держдуми – Reuters

У Сирії загинув помічник депутата Держдуми – Reuters

Помічник російського депутата загинув у бою біля Пальміри

Помічник депутата Держдуми Михайла Дегтярьова (ЛДПР) загинув у Сирії, воюючи серед російських найманців. За даними Reuters, Сергій Морозов, якому було 38 років, був поранений у березні 2016 року неподалік від Пальміри і помер по дорозі в лікарню.

Дегтярьов сказав Reuters, що Морозов був його другом, і підтвердив, що той загинув у бою біля Пальміри. Як додає агентство, Морозова посмертно нагородили орденом Мужності, фотографію нагороди бачив кореспондент видання.

Також агентство знайшло орден Мужності, який передали родині ще одного громадянина Росії – Максима Колганова, який, за даними агентства, загинув у лютому в Алеппо.

Reuters зазначає, що обидва брали участь у російській операції в Сирії за наймом приватної військової компанії. Джерела Reuters сказали, що Колганов і Морозов до того, як вирушити в Сирію, воювали в Україні в одному підрозділі, котрим командувала людина із позивним Вагнер.

Як повідомлялося, російські громадяни, які найманцями їдуть вбивати українців на Донбас, згодом беруть участь у наземних операціях у Сирії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: