У Скадовську покажуть кінострічку брунейської режисерки про АТО на Донбасі

У Скадовську покажуть кінострічку брунейської режисерки про АТО на Донбасі
Фото з відкритих джерел

На XI Міжнародному фестивалі аматорського кіно «Кінокімерія» у Скадовську представлений фільм українською мовою про АТО на Донбасі, режисер - громадянка Брунею

На XI Міжнародному фестивалі аматорського кіно «Кінокімерія», що проходить у місті Скадовськ, вперше представлений фільм із султанату Бруней - стрічка українською мовою про антитерористичну операцію на Донбасі.

Про це розповів секретар журі директор кіностудії «Рось», член Національної спілки кінематографістів України сценарист Владислав Таранюк, передає Укрінформ.

«Фільм «Закон Пелікана» з Брунею дуже цікавий, це фільм українською мовою про нашу АТО. Прізвище дівчини-автора подвійне - українсько-брунейське», - розповів Таранюк.

За його словами, у стрічці легенда про пелікана інтерпольована на сучасність, на невеликий гурт людей, що перебувають десь у підвалах на Донеччині. Ідуть обстріли, люди не мають їжі, води, їх охопила депресія і безнадія. «Але якраз через легенду про цього пелікана, який дуже любив своїх дітей і врятував їх, у нас з'являється надія. Саме про це кіно з Брунею», - сказав секретар журі.

XI Міжнародний фестиваль аматорського кіно «Кінокімерія» проходить у місті Скадовськ на базі санаторію «Скадовськ» з 22 по 25 вересня. На фестивалі представлено 173 фільми з 16 країн та 16 регіонів України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: