У Трампа заявили, що бажають співпрацювати із Києвом щодо врегулювання конфлікту на Донбасі

У Трампа заявили, що бажають співпрацювати із Києвом щодо врегулювання конфлікту на Донбасі
Президент США Дональд Трамп
фото: ВВС

Віце-президент Майк Пенс наголосив на непохитній підтримці Сполученими Штатами суверенітету і територіальної цілісності України

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп бажає співпрацювати з українською владою в питанні урегулювання конфлікту на Донбасі мирним шляхом. Про це йдеться у заяві на сайті Білого дому за підсумками зустрічі віце-президента США Майка Пенса та президента Дональда Трампа з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним.

«Віце-президент наголосив на непохитній підтримці Сполученими Штатами суверенітету і територіальної цілісності України. Він підкреслив, що Мінські угоди залишаються найреальнішим шляхом до миру. Після цієї зустрічі президент розмовляв з міністром закордонних справ та знову підтвердив підтримку Сполученими Штатами України та своє бажання співпрацювати з нашими українськими партнерами щодо мирного урегулювання конфлікту», - заявили у Білому домі.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, який перебуває з триденним візитом у Вашингтоні, в середу провів особисті зустрічі з президентом США Дональдом Трампом і віце-президентом Майклом Пенсом. На обох зустрічах був також присутній посол України в США Валерій Чалий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: