У Вірменії на початку жовтня пройдуть спільні військові навчання країн ОДКБ

У Вірменії на початку жовтня пройдуть спільні військові навчання країн ОДКБ

З 7 жовтня почнеться відкрита фаза навчань, де будуть продемонстровані військові засоби

Близько 12 тисяч осіб, близько 1,5 тисяч одиниць озброєння і близько 90 літальних апаратів візьмуть участь в спільних навчаннях країн ОДКБ, про це заявив начальник об'єднаного штабу Організації договору про колективну безпеку, генерал -полковник Анатолій Сидоров, повідомляє «Кавказ online».

Навчання розвідувальних підрозділів Збройних сил держав-членів ОДКБ «Пошук-2017», колективних сил оперативного реагування «Взаємодія-2017» і миротворчих сил ОДКБ «Непорушне братерство -2017» пройдуть з 3 жовтня по 20 листопада 2017 року на території Росії, Вірменії, Казахстану і Таджикистану.

За словами Сидорова, на полігоні Баграмян в Вірменії 7 жовтня намічається відкрита фаза навчань «Пошук-2017», будуть продемонстровані сили і засоби.

В ході навчань планується відпрацювати організацію та ведення розвідки, проведення спільної операції по локалізації збройного конфлікту в Кавказькому регіоні колективної безпеки, а також підготовку і ведення операції з підтримання миру колективними миротворчими силами ОДКБ. Навчання проводяться відповідно до плану спільних заходів оперативної і бойової підготовки органів управління та формувань сил і засобів системи колективної безпеки ОДКБ на 2017 рік. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: