У Яценюка стверджують, що гроші на мітинги «Батьківщини» дає Опоблок

У Яценюка стверджують, що гроші на мітинги «Батьківщини» дає Опоблок
Максим Бурбак

Бурбак заявив, що «Батьківщина» об’єдналася в проросійську «об’єднану опозицію» з «Окупаційним блоком»

Керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак заявив, що так звані акції протесту, які організовують спільно «Батьківщина» та Опоблок, фінансуються російськими грошима в штабі Опоблоку. Про це він сказав під час погоджувальної ради.

«Всі бачать, що фракція, де найбільше плачуть про газ і тарифи, фактично об’єдналася в проросійську «об’єднану опозицію» з «Окупаційним блоком» і голосує з ними синхронно. Вони разом імітують тепер акції протесту», – наголосив Бурбак.

«Я повернувся з Чернівців. Проплачуть квитки для 75 працівників профспілок медичної галузі. Є інформація, що з Житомира 500 «ошуканих вкладників» везуть до Києва, а гроші їм видають у штабі Опоблоку», – заявив керівник фракції.

Він наголосив, що «Народний фронт» неодноразово звертав увагу керівництва СБУ на антиукраїнську діяльність телеканала «Інтер» та прокремлівських нардепів, прізвища яких стали відомі із переписки прокремлівського політтехнолога Столярової. Це народні депутати Каплін, Добродомов, Борислав Береза і колишній керівник адміністрації Януковича Льовочкін.

«Підготовлені Москвою масові вуличні акції, основною метою яких буде насправді розхитати ситуацію в країні для дочасних виборів до Верховної Ради, а потім і дочасних президентських виборів», – наголосив керівник фракції. 

«Ми переконані, що кінцева мета цього – скасувати запроваджені Яценюком санкції та реформи, проголосувати закони, спрямовані на цілковиту зміну зовнішньополітичного курсу й виконання вимог Путіна. Крім того, організовані Москвою масові протестні акції буде використано як виправдання для штучного «сепаратизму» в місцевих радах по Україні», – резюмував Бурбак. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: