Українські військові відбили атаку бойовиків під Жолобком: ворог рахує втрати

Українські військові відбили атаку бойовиків під Жолобком: ворог рахує втрати
Українські військові відбили атаку бойовиків під  Жолобком

Втрати бойовиків становлять 25 осіб – із них 11 убитих

Російсько-окупаційні війська протягом дня суттєво загострювали обстановку поблизу населеного пункту Жолобок, що на Луганщині.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Впродовж дня російсько-терористичні незаконні збройні формування здійснювали спроби захопити опорні пункти сил антитерористичної операції, шляхом розширення плацдарму поблизу с.Жолобок.

Ворог застосовував важку артилерію, міномети. З напрямку тимчасово окупованого населеного пункту Фрунзе по українським позиціям з 14.20 і до 21 години вів обстріл ворожий танк. Зазначені дії відбувалися на тлі зухвалої інформаційної інтервенції у медійний простір. Вже традиційно головним інформаційним приводом було голослівне звинувачення української армії в наступі на даному напрямку.

Наразі, всі спроби ворога захопити наші позиції відбити, противник отримав гідну відповідь.

Під час проведення наступальних дій бойовики зазнали значних втрат. Станом на 22.00 годину втрати бойовиків складають 25 осіб – з них 11 вбитих.

Очевидці повідомляють про те, що в окупованому м. Стаханові (укр. Кадіївка) розгорнуті мобільні операційні, довгоміри для вивезення тіл загиблих та спостерігається інтенсивний рух машин швидкої допомоги. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: