Умеров: Я за поновлення територіальної цілісності Росії зразка 1991 року

Умеров: Я за поновлення територіальної цілісності Росії зразка 1991 року

Росії потрібно піти з Криму, піти з Донбасу, заявляє Умеров

Заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров, якого російська влада обвинувачує в закликах до порушення територіальної цілісності РФ, заявляє, що насправді закликає до поновлення територіальної цілісності Росії в кордонах 1991-го року. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
Умеров розповів, що у порушеній проти нього кримінальній справі проводилася лінгвістична експертиза, яка нібито довела, що він закликав до порушення територіальної цілісності Російської Федерації.
«Насправді я закликаю не до порушення, а до поновлення територіальної цілісності РФ. Вони самі порушили свою територіальну цілісність і тепер їм потрібно поновити територію своєї країни в кордонах 1991-го року, піти з Криму, піти з Донбасу», - заявив Умеров.
Він нагадав, що російська окупаційна влада обвинувачує його по статті «екстремізм», у публічних закликах до порушення територіальної цілісності Росії. «Звичайно, це обвинувачення не зняли. Слідство ще не закінчилося. Коли воно завершиться, справу передадуть до прокуратури, яка потім виступатиме у суді у ролі обвинувача», - сказав Умеров.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: