Уряд підвищив Нефьодова, який погрожував звільнитись

Уряд підвищив Нефьодова, який погрожував звільнитись
Максим Нефьодов

Нефьодов уже двічі заявляв про наміри піти у відставку

Уряд призначив Максима Нефьодова першим заступником міністра економічного розвитку й торгівлі. Відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні уряду в п'ятницю. Про це повідомляється на сторінці уряду у Facebook із посиланням на прес-секретаря прем’єр-міністра.

Нагадаємо, 3 лютого заступник голови МЕРТ Нефьодов писав заяву про звільнення, про що повідомив у себе на сторінці у Facebook. Раніше того ж дня заявив про свою відставку міністр економіки Айварас Абромавичус. «Друзі, сьогодні я прийняв складне рішення разом з міністром залишити пост держслужбовця в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України. Ми багато чого досягли, планів у нас ще більше, але ми бачимо перешкоди, які не дозволяють реалізувати задумане. Я не політик, а менеджер, я на посаді доти, доки там можу приносити більшу користь країні, ніж не на посаді», – заявляв Нефьодов.

Попри це він залишився на посаді.

Наприкінці жовтня Нефьодов знову заявив про наміри звільнитися. Про це він розповів на телеканалі ZIK. «Ідеться не лише про фінансові чинники, які змушують мене йти з державної служби. Просто кожна людина приходить, аби щось зробити. Мені здається, що більшу частину з того, що я собі планував, я зробив», – пояснив він.

Після держслужби Нефьодов планував повернутись у бізнес.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: