В Антикорупційній прокуратурі стартував конкурс для прокурорів

В Антикорупційній прокуратурі стартував конкурс для прокурорів

Холодницький уточнив, що прийом документів здійснюється протягом 14 календарних днів

У понеділок розпочався прийом документів для участі у відкритому конкурсі на заміщення 22 вакантних посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це повідомив керівник САП Назар Холодницький на своїй сторінці в Facebook.
«Підкреслюю, що останні зміни в Закон України «Про прокуратуру» відкривають двері САП для всіх небайдужих юристів, адже зараз вимоги до прокурорів САП не передбачають обов'язкового стажу роботи на посаді прокурора», – зазначив Холодницький.


Він додав, що за останні дні робоча група отримала сотні дзвінків від юристів, яких цікавить робота в САП.
«Тому ми чекаємо всіх, хто хоче реально долучитися до подолання корупції в нашій державі, має вищу юридичну освіту, стаж роботи у галузі права не менше п'яти років та володіє державною мовою. Обіцяю дуже серйозні кримінальні провадження, праця без вихідних, відпустки у жовтні-грудні в кращому випадку, щоденні випробування на міцність і викриття корупціонерів з вищих ешелонів влади», – написав керівник САП.
Холодницький уточнив, що прийом документів здійснюється протягом 14 календарних днів з 22 серпня по 5 вересня включно і без вихідних (в День Незалежності України 24 серпня прийом документів не проводиться).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: