У «Борисполі» затримали росіянина з підробленими документами

У «Борисполі» затримали росіянина з підробленими документами

Прикордонники виявили у паспорті громадянина Росії підроблені відмітки Держприкордонслужби про перетин кордону

У вівторок, 20 вересня, в аеропорту «Бориспіль» співробітники Держприкордонслужби затримали трьох порушників, які намагалися перетнути кордон з підробленими документами. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.
«Під час перевірки документів у пасажирів, які прямували на рейс до Мінська, прикордонники виявили у паспорті громадянина Росії 1980 року народження підроблені відмітки Держприкордонслужби про перетин кордону. Росіянин пояснив, що таким чином він намагався уникнути покарання за перевищення терміну перебування в Україні. Для подальшої перевірки його передано співробітникам поліції», – інформують прикордонники.
«А у двох громадян Китаю 1984-го та 1986 років народження охоронці кордону виявили підроблені візи Греції. З фальшивими документами китайці намагалися потрапити на рейс до Амстердама, однак, як і росіянину, їм доведеться давати пояснення співробітникам поліції», – повідомляє ДПСУ.
Нагадаємо, нещодавно в аеропорту «Бориспіль» ще у двох громадян Китаю прикордонники виявили посвідки на проживання у Греції, бланки яких були викрадені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: