У Харкові не допустять подій 2014 року – губернатор

У Харкові не допустять подій 2014 року – губернатор
Юлія Світлична

Світлична переконана, що правоохоронці готові придушити заворушення

Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична переконана, що в Харкові не повторяться події 2014 року із захопленням адміністративних споруд та заворушень. Про це вона сказала в інтерв'ю «Главкому».

«Останні антитерористичні навчання показали, що правоохоронні органи готові, аби не допустити подій 2014 року із захопленням адміністративних споруд та заворушень», – заявила Світлична.

Щодо загальної криміногенної ситуації в області, то вона не впевнена, що близькість зони АТО безпосередньо на неї впливає. «Але додаткові і досить вагомі ризики можуть виникати», – вважає Світлична.

Нагадаємо, 29 серпня попереднього главу Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна було призначено главою Адміністрації президента. 

Того ж дня указом президента України Петра Порошенка в.о. голови Харківської обласної державної адміністрації було призначено Світличну.

9 вересня Порошенко підписав розпорядження про проведення конкурсу на посади глав Житомирської та Харківської облдержадміністрацій. Конкурсна комісія обрала Світличну кандидатом на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації. 

15 жовтня Світлична офіційно очолила ОДА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: