В НАБУ чекають на Москаля з фактами про «передачу влади Януковичу»

В НАБУ чекають на Москаля з фактами про «передачу влади Януковичу»

Москаль заявляв, що екс-президент Віктор Ющенко і глави його Секретаріату Віктор Балога та Віра Улянченко отримали майже мільярд доларів за здачу влади Януковичу

Національне антикорупційне бюро готове взяти в роботу заяву голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля щодо можливого незаконного збагачення вищих посадових осіб держави у зв’язку з «передачею влади Януковичу», якщо він повідомить конкретні факти та обставини, які можуть бути перевірені детективами НАБУ. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.
«Станом на 2 червня Москаль не звертався до НАБУ із заявою про вчинення зазначеного корупційного правопорушення та жодних матеріалів не передавав. У своїй публічній заяві, оприлюдненій на персональному сайті у вівторок, 31 травня, він не вказав на конкретні факти або обставини, за яких могло статися вказане ним кримінальне правопорушення», - зазначають в Антикорупційному бюро.
НАБУ закликає Москаля та усіх, хто володіє інформацією по суті його заяви, повідомити ці відомості Бюро, в іншому випадку НАБУ не матиме підстав для початку досудового розслідування фактів, озвучених губернатором Закарпатської області.
Нагадаємо, Москаль заявив, що екс-президент Віктор Ющенко і глави його Секретаріату Віктор Балога та Віра Улянченко отримали майже мільярд доларів за здачу влади Януковичу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: