В Опоблоці хочуть скасувати тарифи

В Опоблоці хочуть скасувати тарифи

Влада хоче ставити європейські ціни на газ, але забуває, що для цього людям потрібно давати європейські зарплати, - зазначають в опозиції

Влада встановлює для людей європейські ціни на газ, але забуває про європейські зарплати. Про це заявив лідер парламентської фракції Опозиційного блоку Юрій Бойко в ефірі телеканалу «NewsOne» у четвер, 23 червня.
«Наша фракція ще рік тому подала подання до Конституційного суду, щоб скасувати підвищення тарифів. І тоді ми одні обстоювали інтереси людей. А сьогодні вже всі політики почали розуміти, що тарифи в Україні необґрунтовано завищені. Водночас заяви представників влади свідчать тільки про одне: вони не розуміють, до якої міри зубожіло населення, зубожіли люди і наскільки сильно їх «вдарили» цими тарифами. Немає ніякої логіки в тому, щоб настільки піднімати вартість вітчизняних енергоресурсів», - зазначив Бойко.
За його словами, влада не розуміє, що робить, тому що дуже сильно вона відірвана від реального життя.
«Сьогоднішнє підвищення тарифів убивчо для людей, тому що вони не в змозі їх оплачувати. Влада хоче ставити європейські ціни на газ, але забуває, що для цього людям потрібно давати європейські зарплати», - підкреслив політик.
«Реформи - це не тупе підвищення тарифів. Це комплекс заходів, коли підвищують ефективність виробництва, впроваджують енергоощадні технології, видають людям під це доступні кредити і так далі. Замість цього влада пішла по найтупішому і бездарному шляху: просто підняла тарифи. Це велика помилка сьогоднішнього уряду», - підсумував Бойко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: