В «Опоблоці» похвалились секретним дослідженням, яке показало захмарні рейтинги Януковича

В «Опоблоці» похвалились секретним дослідженням, яке показало захмарні рейтинги Януковича
Шуфрич: Нещодавно рахували президентські рейтинги – так у Януковича рейтинг 14%.

Шуфрич твердить, що рейтинг Януковича – 14%

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Нестор Шуфрич заявив про існування соціологічного дослідження, результати якого говорять про високі рейтинги екс-президента Віктора Януковича. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

Відповідаючи на запитання, парламентар коментував рейтинги лідерки «Батьківщини» Юлії Тимошенко і розказав про дане дослідження. За його словами, йому «абсолютно» зрозуміло, за рахунок чого екс-прем’єр так різко піднялася після провалу на парламентських виборах у 2014-му.

«Тому що люди протверезіли. Сьогодні люди кажуть – ми не знаємо, що там вкрав Янукович, але ми хочемо жити, як за нього. Ми розуміємо, що реставрація Януковича це вже зі сфери фантастики. Навряд чи люди проголосують за політиків, які мали відношення до Януковича, принаймні в найближчий час. Хоча нічого не можна виключати. Нещодавно рахували президентські рейтинги – так у Януковича рейтинг 14%. До речі, на 1% менше, ніж у Тимошенко», - сказав Шуфрич.

Парламентар на уточнююче питання про походження цього дослідження лише зауважив, що його замовники не з України.

«Замовники - не з України. Ходу цьому, звісно, ніхто не дав, бо така революція ані своїм, ані чужим не потрібна», - зазначив Шуфрич.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: