В Туреччині знайшли ще одну поранену під час теракту українку

В Туреччині знайшли ще одну поранену під час теракту українку
Reuters

Загрози життю та здоров'ю громадянки україни немає

Українські дипломати розшукали нашу співвітчизницю, яка постраждала від вибуху в аеропорту Стамбула. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний консул України в Стамбулі Василь Боднар.

«Встановлено особу та місцезнаходження другої пораненої особи - громадянки України, яка постраждала в результаті терористичного акту в аеропорту Стамбула. Вказану громадянку відвідав консул Генконсульства України. Загрози життю та здоров'ю громадянки немає», - повідомив він.

Нагадаємо, в результаті теракту в Стамбулі загинула одна українка. Всього жертвами стала 41 людина, майже 250 отримали поранення. Влада підозрює, що теракт підготували і здійснили бойовики «Ісламської держави». Турецька розвідка попереджала про можливі теракти за 20 днів до вибухів в аеропорту.

Влада Туреччини сьогодні, 29 червня, оголосила одноденний національний траур у зв'язку з терактом в міжнародному аеропорту ім. Ататюрка в Стамбулі. Серед загиблих в аеропорту Стамбула є громадянка України. Також у Генконсульстві України в Стамбулі підтвердили інформацію про щонайменше одного пораненого українця, який звернувся до них після вибухів в аеропорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: