Вбивство на Миколаївщині: поліцейським загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі

Вбивство на Миколаївщині: поліцейським загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі

Вбивство кривоозерця розслідують 15 спеціалістів

Кримінальне провадження щодо трьох співробітників поліції Кривозерського райуправління поліції ГУ НП у Миколаївській області розслідує група слідчих з 10 осіб і група прокурорів з 5 осіб. Про це сьогодні сказав на брифінгу заступник прокурора Миколаївської області Степан Божило, передає УНН.

За словами Божила, прокуратура порушила спочатку кримінальне провадження щодо перевищення службових повноважень, що спричинило смерть місцевого мешканця, проти співробітників Кривозерського райуправління поліції за ч.3 ст. 365 ККУ. Утім після проведення слідчих дій до ЄРДР було внесено дані щодо кримінального провадження, передбаченого ч.1 ст. 115 ККУ, а саме за фактом умисного вбивства Цукермана.

«Ці кримінальні провадження за фактом умисного вбивства і перевищення службових повноважень було об’єднано в одне провадження. І подальше розслідування проводиться слідчим управлінням прокуратури Миколаївської області», - сказав він.

Божило також додав, що санкція статті 365 ККУ передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років, а ч.1 статті 115 – від 7 до 15 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: