Вдова загиблого Вороненкова презентувала власний благодійний фонд

Вдова загиблого Вороненкова презентувала власний благодійний фонд
Марія Максакова
Фото: Victoria Zhuhan‏

Максакова пригощала журналістів тортом та заспівала українською

Вдова екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова, оперна співачка Марія Максакова, оголосила про створення загальнонаціонального українського благодійного фонду для дітей від 5 до 18 років.

Максакова створила благодійний фонд для дітей, які хочуть пов’язати своє життя із музикою.

Фонд вона презентувала в Києві.

На відкритті Максакова намагалася говорити українською. Оперна діва вирішила одягнутися в патріотичному дусі, вибравши для виходу в світ блакитне плаття, світло-жовті туфлі і навіть зробивши манікюр в тій же кольоровій гамі.

Максакова уточнила, що її організація створена для юних українських талантів, які люблять академічну музику. Причому, додала Марія, підтримку фонду можуть отримати і діти з «окупованих територій», якщо їм відкриють гуманітарний коридор.

Артистка присвятила свій фонд покійному чоловіку, нагадавши, що вони «з Денисом хотіли жити в Україні». Згадуючи про екс-депутата Держдуми, оперна діва висловилася і про хід розслідування у справі про його вбивство.

«Можу заявити, що слідство йде правильним шляхом», - заявила вдова.

Нагадаємо, Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва, коли прямував на зустріч з іншим екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим. Екс-депутат отримав кулю в шию, дві в обличчя, одну в живіт і помер на місці. Вбивцею Вороненкова виявився 28-річний екс-боєць Нацгвардії Павло Паршов, уродженець Севастополя, який жив у Дніпрі.

Наразі відомо, що Ярослав Тарасенко, заарештований на два місяці у справі про вбивство колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, за даними прокуратури, привіз кілера до місця вбивства депутата.

Читайте також Вбивство «суперсвідка». Як Україна не вберегла Вороненкова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: