Вибухи боєприпасів на Чернігівщині не впливають на транзит газу - Укртрансгаз

Вибухи боєприпасів на Чернігівщині не впливають на транзит газу - Укртрансгаз

В 30-ти кілометровій зоні від місця виникнення пожежі транзитні магістральні газопроводи Укртрансгазу не проходять

Пожежа та вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони поблизу міста Ічня в Чернігівській області, не впливають на транзит газу територію України. Про це повідомляє Департамент корпоративних комунікацій Укртрансгазу.

«В 30-ти кілометровій зоні від місця виникнення пожежі, над якою було закрито повітряний простір, транзитні магістральні газопроводи Укртрансгазу не проходять. Станом на 11:00 газотранспортна система працює в штатному режимі», - сказано в повідомленні.

На об’єктах газотранспортної інфраструктури в регіоні було організовано додаткові пости моніторингу, щоб слідкувати за ситуацією.

Нагадаємо, у Чернігівській області в ніч на вівторок, 9 жовтня, сталися вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони. Закрито повітряний простір у радіусі 20 кілометрів. Призупинений рух залізничного та автомобільного транспорту.

За фактами вибухів на Чернігівщині військовою прокуратурою Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення військової службової особи до служби, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану).

Причиною пожежі могла стати диверсія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: