Віце-президент Європарламенту закликав лідерів ЄС піти у відставку

Європейські лідери мають понести відповідальність за Brexit.

Віце-президент Європарламенту запропонував лідерам ЄС піти у відставку Лідери Євросоюзу повинні піти у відставку у зв'язку з результатами референдуму у Великобританії щодо членства в ЄС. Про це заявив віце-президент Європарламенту Ришард Чарнецький, повідомляє Радіо Польща.

За словами Ришарда Чарнецького, оскільки, прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон мав сміливість заявити про свою відставку, жодних перешкод, аби так само вчинили глава Європейської ради Дональд Туск, глава Єврокомісії Жн-Клод Юнкер та президент Європарламенту Мартін Шульц, немає.

Заступник президента Європарламенту Ришард Чарнецький додав, що наслідком Brexit буде відчутна втрата значення Євросоюзу на міжнародній арені, особливо у відносинах з Росією, що, на думку політика, має для Польщі ключове значення.

Brexit: віце-президент Європарламенту запропонував лідерам ЄС піти у відставку Лідери Євросоюзу повинні піти у відставку у зв'язку з результатами референдуму у Великобританії щодо членства в ЄС.

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/world/1388332-brexit-vitse-prezident-evroparlamentu-zaproponuvav-lideram-es-piti-u-vidstavku.html

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: