Вихід із партії БПП депутат Вадатурський вважає особистим святом

Вихід із партії БПП депутат Вадатурський вважає особистим святом

Нардеп вважає, що президент не повинен шукати компроміси, де справа стосується корупціонерів

Народний депутат Андрій Вадатурський в інтерв’ю «Главкому» розповів, що вийшов з партії напередодні скандалів, які потім розпочалися навколо БПП на Миколаївщині. І цей вихід він вважає «особистим святом».

«От що відбувається? Порошенко приїжджає в Миколаївську область, каже: корупція - це погано. Вони з Луценком (генпрокурор. - «Главком») знімають губернатора (Вадима Мерикова. - «Главком»), керівника обласної поліції, прокурора Миколаївської області. А прокурор через два дні каже: підписувати заяву не буду. Що може зробити президент в країні, де, з одного боку, йде війна, а з іншого - є політики, які хочуть щось вкрасти чи навіть просто вирішити свої особисті чи партійні інтереси», - зазначив нардеп.

Тому, на жаль, президент повинен шукати компроміси, додав Вадатурський. Хоча сам він з такою позицією не погоджуюється.

«Порушив закон - покарали. А вони там починають займатися політикою, і це заводить нас в глухий кут», - вважає депутат.

Як відомо, рішення про відставку губернатора та вимога президента звільнити прокурора і керівника обласної поліції Миколаївщини стали наслідком затримання на крупному хабарі першого заступника голови Миколаївської обладміністрації Миколи Романчука. Його та ще трьох чиновників 3 червня 2016 року затримали на хабарі в сумі 90 тисяч доларів. Під будинком Романчука також знайшли мережу тунелів із скарбами.

Нагадаємо, сьогодні стало  відомо, що минулого тижня нардеп Бублик написав заяву про вихід з БПП і коаліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: