Влада Єгипту не підтверджує виявлення уламків літака EgyptAir

Влада Єгипту не підтверджує виявлення уламків літака EgyptAir

Компетентні служби не підтвердили достовірність інформації

Міністерство авіації Єгипту не підтверджує достовірність повідомлень про те, що біля острова Крит знайдені уламки зниклого літака EgyptAir.
«EgyptAir зв'язався з компетентними службами, вони не підтвердили достовірність інформації, що публікується», - йдеться в заяві єгипетського міністерства, пише РИА Новости.

Нагадаємо, пасажирський лайнер Airbus A320, що летів з Парижа в Каїр, зник з радарів над Середземним морем. Пізніше стало відомо, що він зазнав аварії біля грецького острова Карпатос. Ряд ЗМІ заявили про те, що в 230 милях на південь від Криту виявлено «два великих пластикових об'єкта»

Раніше міністр оборони Греції Панос Камменос заявив, що літак єгипетської авіакомпанії EgyptAir зробив різкі повороти в повітрі і почав стрімко падати, перш ніж зник з радарів у південному Середземномор'ї.

Експерти вважають найбільш ймовірною версією катастрофи літака терористичний акт. На користь своєї думки опитані агенцією фахівці наводять дані про те, що саме Франція та Єгипет в останні місяці є найбільш уразливими цілями терористів, а технічні несправності літака, найбільш вірогідно, виключаються, оскільки він був введений в експлуатацію у 2003 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: