Яценюк: В Україні очікують від французької влади реакції на заяви Ле Пен щодо визнання Криму «російським»

Яценюк: В Україні очікують від французької влади реакції на заяви Ле Пен щодо визнання Криму «російським»
Арсеній Яценюк

Арсеній Яценюк прокоментував скандальні заяви Марі Ле Пен

«Заяви Марін Ле Пен про визнання Криму «російським» і зняття санкцій з Росії - це абсурдний вияв міжнародного задзеркалля, куди вперше з часу Другої світової війни може повернутися Європа», - написав лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на свій сторінці в «Фейсбук».

Кандидат на посаду Президента Французької Республіки претендує на те, щоб дбати про велич своєї країни, наголосив Арсеній Яценюк: «І не усвідомлює, що робить оцінки, які порушують міжнародне право і становлять загрозу для самої Франції, бо суперечать цивілізованим принципам світоустрою». «У підходах, які підривають єдність і стійкість Європи, добре відчувається почерк Кремля», - підкреслив лідер «Народного фронту».

Арсеній Яценюк наголосив, що слова Марін Ле Пен є викликом для всієї Європи: «Франція виступає посередником у мирному врегулюванні на сході України. В Україні очікують від французької влади реакції на неприйнятні заяви пані Ле Пен, а також підтвердження політики невизнання анексії Криму й відновлення територіальної цілісності України».

«Адекватна реакція стосовно заяв Марін Ле Пен необхідна від української влади», - написав він. «Немає різниці, хто виступає проти незалежності і територіальної цілісності України. На кожну таку спробу наша держава і суспільство дадуть негайну відповідь», - наголосив Арсеній Яценюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: