З карти України зникли міста Краснодон і Стаханів

З карти України зникли міста Краснодон і Стаханів

12 травня Верховна Рада взялася за перейменування низки населених пунктів в Україні. Такожь парламентарії мають намір сьогодні визначитись стосовно законопроектів про оподаткування пенсій.

Верховна Рада перейменувала 38 населених пунктів на тимчасово окупованих територіях Донецької області та 36 населених пунктів Луганської області. Парламентарі підтримали відповідний проект постанови 245 голосами, передае УНН.

Так парламентарі схвалили перейменування на Донеччині міста Торез на місто Чистякове, селища Красний Партизан на селище Бетманове.

На Луганщині, серед іншого, пропонується перейменувати місто Артемівськ Перевальського району на місто Кипуче, міста Стаханів на місто Кадіївка, Краснодон на Сорокино.

Також серед іншого парламентарі планують розглянути законопроект про збільшення видатків на проведення зовнішнього незалежного оцінювання та визначитися стосовно проекту закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо оптимізації територіальних органів державної фіскальної служби та пропозиції президента до закону про фінансування ПТУ.

Крім цього депутати мають намір визначитися щодо змін до переліку об'єктів, які не підлягають приватизації, та розглянути у другому читанні проект закону про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: