За день російські окупанти 16 разів обстріляли позиції сил АТО

За день російські окупанти 16 разів обстріляли позиції сил АТО

Найнапруженіша ситуація поблизу Авдіївки, де бойовики застосовують усі види зброї

Незважаючи на Мінські домовленості про суворе дотримання режиму припинення вогню, російські окупанти продовжують обстрілювати позиції сил АТО. Упродовж сьогоднішнього дня зафіксовано 16 обстрілів українських опорних пунктів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.
«Найнапруженішою ситуація склалася поблизу Авдіївки, що на Донецькому напрямку. Тут противник обстріляв наших воїнів зі 120 та 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також, під мінометний вогонь калібру 120 мм та гранатометів потрапили укріплення сил АТО в Майорську, а поблизу Зайцевого ворог застосував стрілецьку зброю», - йдеться у повідомленні.
За даними штабу АТО, на Маріупольському напрямку російські окупаційні війська з 82 мм мінометів та стрілецької зброї били по Красногорівці та Водяному. «Крім цього, з підствольних гранатометів ворог обстріляв українських армійців під Новогнатівкою, зі стрілецької зброї поблизу Тарамчука, а біля Мар’їнки стріляв ворожий снайпер», - повідомляє прес-центр.
«На Луганщині з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та зенітних установок вогонь вівся по Станиці Луганській», - інформують у штабі АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: