За фактом ДТП за участю сина нардепа відкрито кримінальне провадження

За фактом ДТП за участю сина нардепа відкрито кримінальне провадження

У висновку нарколога зазначено про характерні ознаки алкогольного сп'яніння водія

За фактом ДТП у Києві за участю сина нардепа Ігоря Молотка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив керівник прес-служби департаменту патрульної поліції Віктор Шеверда.

«Зараз відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Наскільки мені відомо, водій доставлений у медичний заклад, де він раптом відмовився від проходження експертизи. За зовнішніми ознаками є висновок нарколога про характерні ознаки алкогольного сп'яніння водія», - сказав Шеверда.

Крім того, керівник прес-служби розповів про потерпілих. «Двох потерпілих доставлено до нейрохірургії, а ще двоє відбулися легкими травмами», - додав він.

Нагадаємо, що сьогодні в Києві син народного депутата Ігоря Молотка в дорожньо-транспортній пригоді (ДТП) розбив авто патрульної поліції і ще один автомобіль. Унаслідок події постраждали 4 людини. Син Ігоря Молотка відмовився проходити експертизу на вміст алкоголю в крові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: