За вихідні місія ОБСЄ нарахувала понад 200 вибухів на Донбасі

За вихідні місія ОБСЄ нарахувала понад 200 вибухів на Донбасі
Автомобіль моніторингової місії ОБСЄ на місці вибуху, архівне фото

Місцями в зоні АТО відзначається зменшення кількості порушень режиму припинення вогню

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) зафіксувала понад 200 вибухів у Донецькій і Луганській областях за вихідні, місцями відзначається деяке зменшення кількості порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляється в останньому звіті місії, опублікованому на сайті ОБСЄ.

«У період з вечора 21 липня до вечора 22 липня Спеціальна моніторингова місія задокументувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області, зокрема, схожу кількість вибухів (близько 75), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (близько 70 вибухів). У період з вечора 22 липня до вечора 23 липня місія задокументувала збільшення порушень припинення вогню, проте схожу кількість вибухів (близько 70)», - йдеться в повідомленні.

При цьому в цей же період СММ задокументувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню в Луганській області.

«Всі в контрольованій урядом України Попасній (69 км на захід від Луганська), у тому числі більше вибухів (близько 70), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (17 вибухів)», - заявили спостерігачі.

Як повідомлялося, бойовики не пустили в Новоазовськ два патрулі ОБСЄ, при цьому інший цивільний транспорт через блокпост проїжджав.

Нагадаємо, Постійна Рада ОБСЄ продовжила мандат Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на російських пунктах пропуску «Гуково» і «Донецьк» до 31 жовтня. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: