Замість сепаратиста Черкасова Авдіївкою керуватиме Павло Малихін

Замість сепаратиста Черкасова Авдіївкою керуватиме Павло Малихін

Начальник Військово-громадянської адміністаціі Авдіївки Павло Малихін готовий взяти на себе повну відповідальність за прифронтовє місто

Сьогодні стало відомо про те, що всі функції міського голови в Авдіївці виконуватиме начальник Військово-громадянської адміністаціі Авдіївки Павло Малихін. Про це йдеться у повідомленні в соцмережах глави Донецької ОДА Павла Жебрівського.

За словами Жебрівського Указом президента в Авдіївці була введена Військово-цивільна адміністрація. Керівник ВЦА на той момент не був готовий повною мірою взяти на себе відповідальність ще й за господарську частину життєдіяльності міста. Зараз, за словами голови ОДА Донеччини, Малихін готовий взяти на себе повну відповідальність за прифронтовє місто.

«Сьогодні Павло Малихін, керівник Авдіївської ВЦА, знає людей, знає господарку, готовий до виконання важливих господарських функцій. Для посилення вертикалі Військово-цивільних адміністрацій – обласна-міська – зважаючи на те, що Авдіївка є прифронтовим містом, це є найкращим виходом із ситуації. Міський голова та секретар ради свої місії виконали. За що ми їм дякуємо. Сьогодні в Авдіївці потрібно приймати достатньо багато непростих рішень, у тому числі і господарських, швидко відбудовувати інфраструктуру, реалізовувати нові проекти, грамотно інформувати людей про реальну ситуацію в Україні, на Донеччині та про плани відбудови і розвитку міста. Я вважаю, що із усіма цими завданнями Військово-цивільна адміністрація Авдіївки справиться», - написав Жебрівський.

Нагадаємо, що вчора стало відомо про те, що міський голова Юрій Черкасов і секретар міськради Авдіївки Артем Сабодаш поставили перед депутатами міськради питання на голосування про своє відсторонення. 19 з 23 присутніх депутатів проголосували за відставку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: