Жахлива аварія на Одещині: п’ятеро загиблих, двоє людей госпіталізовано

Жахлива аварія на Одещині: п’ятеро загиблих, двоє людей госпіталізовано
Місце ДТП

ДТП сталася за участю двох легкових автомобілів, один із яких перевернувся у кювет

На трасі Одеса-Мелітополь у Лиманському районі сталося жахлива дорожньо-транспортна пригода. В результаті чого п'ятеро людей загинули, ще двоє отримали травми.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомлення про ДТП надійшло до рятувальників у неділю.

«До місця виклику о 17:40 прибуло пожежно-рятувальне відділення. Було встановлено, що дорожньо-транспортна пригода сталась за участю двох легкових автомобілів, один із яких перевернувся у кювет. Рятувальники провели перевертання пошкодженого автомобіля Daewoo Lanos та з використання гідравлічного інструменту вилучили з салону автомобіля п’ятеро загиблих осіб», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок дорожньої пригоди постраждали також водій і пасажир автомобіля Audi A6, які у важкому стані госпіталізовані до одеської обласної клінічної лікарні.

im

Обставини надзвичайної події наразі встановлюються.

«Главком» також повідомляв, що в неділю у центрі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля з дипломатичними номерами та мотоцикліста.

В результаті аварії постраждав водій мотоцикла, ймовірним винуватцем ДТП називають водія автомобіля, номера якого були пошкодженні і відлетіли від удару.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: