Жителі окупованого Криму спіймали Медведєва на брехні

Жителі окупованого Криму спіймали Медведєва на брехні
sevnews.info

Медведєв продемонстрував повне незнання ситуації, що склалася з ремонтом доріг в окупованому Севастополі

Під час візиту до окупованого Росією Севастополя прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв збрехав місцевим мешканцям, пише видання «Новости Севастополя».

Видання пише, що Медведєв провів нараду, де закликав запобігати розкраданню коштів на будівництво і ремонт доріг. «У вас взагалі ситуація ахова, тому що дійсно 25 років не вкладали в цю справу. Тому якщо вже гроші сюди приходять, потрібно, щоб вони були найбільш раціональним чином витрачені», - зазначив він.

«Цікаво, звідки у прем'єра-міністра така, м'яко кажучи, неперевірена інформація щодо того, що в Севастополі не будувалися і не ремонтувалися дороги?», - запитує видання. За даними «Новостей Севастополя», до зміни місцевої влади, чиновники приділяли увагу будівництву доріг: «Будівництво дорожнього кільця з відмінною дорогою в бік П’ятого мікрорайону; будівництво нової дороги, яка зв'язала два райони міста - 5 км і Дергачі; реконструкція та розширення дорожнього полотна від Сапун гори до проспекту Перемоги, будівництво на цій ділянці дорожнього кільця і ще одного при перетині проспекту Перемоги та Лабораторного шосе», - перераховує видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: