Зона АТО: бойовики 12 разів стріляли по позиціям ВСУ

Зона АТО: бойовики 12 разів стріляли по позиціям ВСУ

За сьогоднішній день представники незаконних збройних формувань 12 разів обстріляли позиції захисників України

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО станом на 18:00.

«За сьогодні в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 12 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.На Маріупольському напрямку відбулось 8 обстрілів. В районах Павлопіля та Красногорівки противник вів вогонь з мінометів калібру 82мм, а в Широкіному і Мар’їнці - зі стрілецької зброї. На Луганському напрямку зафіксовано 2 збройні провокації. В напрямку Кримського бойовики використовували міномети 82 калібру, а поблизу Новоолександрівки в бік українських підрозділів обстріли тривали з гранатометів та кулеметів великого калібру», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, на донецькому напрямку по укріпленням сил АТО стріляли 2 рази. В районі Авдіївки противник застосовував гранатомети різних систем, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 33 рази обстріляли українські позиції.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 22 провокації проти сил АТО. В районах Мар’їнки та Красногорівки противник використовував міномети 82 та 120 калібрів, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю. Поблизу Павлопіля обстріли з боку бойовиків тривали зі ствольної артилерії калібру 152мм та мінометів обох калібрів, а в напрямку Талаківки, Гнутового та Широкіного вів вогонь ворожий снайпер.

На Донецькому напрямку відбулось 8 обстрілів. В Новгородському та Нижнє Лозовому російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів вогонь БМП, міномети калібру 82мм, а у Луганському і Зайцевому – міномети 120 калібру. Провокації проти Збройних Сил України з використанням озброєння усіх калібрів одночасно тривали в районі оборони Авдіївки. Тут противник вів вогонь з артилерії 122 та 152 калібрів, мінометів калібрів 82мм та 120мм, озброєння танку, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики 3 рази порушили режим припинення вогню. В районі Новотошківського противник обстріляв підрозділи сил АТО з кулеметів різних систем, а в Кримському – з мінометів калібру 120мм.

У п`ятницю в зоні АТО бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: