З’явилися подробиці стрілянини у штаб-квартирі YouTube

З’явилися подробиці стрілянини у штаб-квартирі YouTube
Поліція на місці стрілянини

Правоохоронці виявили в будинку чотирьох поранених і одну людину, яка застрелилася

У штаб-квартирі компанії YouTube в Сан-Бруно на півночі Каліфорнії сталася стрілянина. Стрілянину відкрила жінка, яка поранила кількох людей.

Як повідомив шеф поліції Сан-Бруно Ед Барберіні, правоохоронці виявили в будинку чотирьох поранених і одну людину, яка застрелилася. Поліція вважає, що це була жінка, яка стріляла, пише ВВС.

Центральна лікарня Сан-Франциско повідомляє, що до них надійшли постраждалі в ході інциденту, але ніяких подробиць про їх стан немає.

ABC News повідомляє з посиланням на місцевих лікарів, що у них знаходяться «чотири-п'ять чоловік зі штаб-квартири YouTube».

За повідомленнями британської Daily Mail, жінка, яка стріляла, поранила двох людей, проте є повідомлення, що в лікарню Сан-Франциско доставлено кілька пацієнтів з Сан-Бруно.

Очевидці розповідають, що чули до 20 пострілів.

Медики з центральної лікарні Сан-Франциско підтверджують, що до них доставлені постраждалі в ході інциденту, проте точне їх число вони поки не називають, посилаючись на те, що пацієнти продовжують прибувати.

В YouTube, якою володіє Google, працює 1 700 осіб. Google повідомляє, що взаємодіє з владою і передасть подробиці події, як тільки вони стануть відомі.

Нагадаємо, у вівторок ввечері з’явилася інформація, що у штаб-квартиру YouTube в каліфорнійському місті Сан-Бруно проникла людина зі зброєю, були чутні постріли.

ЗМІ повідомляли, що правоохоронці проводять евакуацію будівлі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: