Фонсека: «Шахтар» фактично ідеально зіграв у захисті»

Фонсека: «Шахтар» фактично ідеально зіграв у захисті»
Паулу Фонсека. Фото прес-служба ФК «Шахтар»

Наставник донецького клубу прокоментував перемогу своєї команди над Наполі

«Шахтар» фактично ідеально зіграв у захисті у матчі з італійським «Наполі», який 13-го вересня відбувся в межах групового етапу Ліги чемпіонів.

Про це в ефірі телеканалу «Футбол» заявив головний тренер донецького клубу Паулу Фонсека, який прокоментував перемогу своєї команди над «Наполі» з рахунком 2:1.

«Сьогодні ми були дуже хоробрими на початку атак. Також мали перевагу при виході з оборони в напад. Вітаю команду, яка показала себе в такому матчі. Перший тайм вона провела на дуже високому рівні. Ми повністю контролювали гру, забили гол, мали ще можливості, щоб забити», - зазначив він.

«Проти таких команд в такому турнірі не може не бути помилок. Особливо в плані оборони. Думаю, що команда достатньо добре показала себе саме в захисті. Фактично ідеально. Правда, в «Наполі» були свої моменти, але це нормально для команд такого рівня», - зауважив Фонсека.

За словами тренера українського клубу, «Наполі» дуже організована команда.

«Наполі» добре грає, ця команда дуже організована. Але ми провели матч найкращим чином, розуміючи, як діє суперник в атаці. Ми все добре спланували», - заявив тренер «Шахтаря».

«В другому таймі Наполі розумів, що програє. Не можу сказати, що ми трохи сіли, але з'явилась небезпека між нашими лініями. Тому Наполі й створював небезпеку», - підсумував Фонсека.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: