Іспанська ліга випустила ролик на честь України (відео)

Іспанська ліга випустила ролик на честь України (відео)

Володимир Герун

Фото взяте з сайту sport.unian.ua

У зйомках взяли участь Артем Пустовий, Володимир Герун і В'ячеслав Кравцов

Іспанська ліга ACB випустила спеціальний ролик про Україну.

Українські баскетболісти чемпіонату Іспанії Артем Пустовий ( «Барселона»), Володимир Герун ( «Бреоган») і В'ячеслав Кравцов («Сан-Пабло Бургос») розповіли про чесноти своєї рідної країни, відзначивши їжу, красиву природу і низку курортних міст.

«Я люблю свою країну. У нас відмінна їжа і хороші люди. Зараз ситуація трохи складніша, але в цілому все нормально. У нас гарна культура і красива природа. Найкращим місцем я вважаю своє місто Дніпро. Київ зараз теж дуже гарний. Одеса та Бердянськ гарні під час курортного сезону, вони знаходяться на березі моря. Типовою їжею в Україні є борщ. Це свого роду суп з томатами, овочами і м'ясом», - зазначив Герун.

«Коли у мене запитують про Україну, я відповідаю: «Хлопці, приїжджайте сюди влітку, і вам дуже сподобається. Ви оціните дешевизну місцевого життя». В Україні можна прожити і на 10 євро в місяць (сміється). Характерною їжею є вареники, Це борошняний виріб з м'ясом, дуже смачна страва. В Іспанії люди життєрадісні і намагаються допомогти будь-якими засобами, якщо у тебе є проблеми. В Україні все трохи по-іншому. Якщо люди йдуть у супермаркет, то касир їм просто вибиває чек, і все. В Іспанії ж питають, як у тебе справи, і таке інше», - заявив Пустовий.

«Я б сказав, що в Україні варто відвідати моє рідне місто Одесу. Воно знаходиться на березі моря. На відпочинок до Одеси приїжджає багато людей з різних країн, тому що це гарне і веселе місце. Я б сказав, що українська кухня на 80% подібна до російської або навпаки російська на 80% схожа з українською. Це довга історія», - сказав Кравцов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: