Український тенісист розповів, як від нього відвернулися усі знайомі росіяни

Український тенісист розповів, як від нього відвернулися усі знайомі росіяни
Сергій Стаховський (праворуч) допомагає українцям, які постраждали від російських окупантів, і розчарований мовчанням тенісистів з Росії
фото: Facebook Стаховського

Сергій Стаховський розкритикував боягузливу позицію російських тенісистів

Відомий український тенісист Сергій Стаховський розповів про свою зустріч із російськими тенісистами у Парижі під час війни. Про це Стаховський заявив у інтерв’ю французькому виданню L`Equipe.

Українець зазначив, що з деякими російськими тенісистами познайомився давно, має з ними тривалі стосунки. Цього року, уже після початку повномасштабної війни в Україні, Стаховський зустрівся з ними у Парижі на «Роллан Гаррос» (одному із турнірів «Великого шолому», головної тенісної серії сезону – ред.).

«Майже всі пройшли повз або відвернули голови, коли побачили, що я йду», – розповів Сергій Стаховський.

«Я знаю їх дуже давно, я бачив розвиток їхніх кар’єр. І я, м’яко кажучи, розчарований (їхнім вчинком – ред.)», – заявив українець.

Стаховський заявив, що російські тенісисти бояться за свою долю, бояться сісти у в’язницю – але при цьому їх не бентежить, що в Україні гинуть жінки і діти.

Нагадаємо, Сергій Стаховський разом із Еліною Світоліною взяв участь у благодійному тенісному матчі у Кракові, зібравши там більше 400 тис. євро на потреби українських дітей, постраждалих від агресії Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: