Волейбольний чемпіонат Східно-європейської зональної асоціації українки почали з перемоги

Волейбольний чемпіонат Східно-європейської зональної асоціації українки почали з перемоги

У стартовому матчі підопічні Богуслава Галицького здолали опір волейболісток Естонії

У Тбілісі стартував чемпіонат Східно-європейської зональної асоціації (EEVZA) з волейболу серед дівочих команд вікової категорії не старше 17 років.

У першому поєдинку змагань в очному протистоянні зійшлися головні конкуренти збірної України – команди Латвії та Литви. У запеклій боротьбі перемогу на тай-брейку вирвали латвійські спортсменки – 3:2.

За приблизно схожим сценарієм розпочали свій турнірний шлях і підопічні Богуслава Галицького, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

У стартовій партії матчу проти команди Естонії вони ніяк не могли втамувати хвилювання, через що чимало помилялися. І естонські волейболістки цим вдало користалися. Але коли українські дівчата, нарешті, налагодили свою психологічну готовність на потрібну хвилю – у їхніх суперниць одразу ж виникли серйозні проблеми.

Українки впевнено вибили їх з прийому, якісніше приймали самі, значно краще діяли на блоках, різноманітніше будували комбінації. Тож і рахунок виходив відповідним.

У четвертій партії естонки ще спробували щось змінити на власну користь, проте команду України було вже не спинити. І вона цілком заслужено відсвяткувала на турнірі свою першу перемогу.

У п’ятницю, 24 листопада, українських волейболісток очікує чи не найголовніший поєдинок на чемпіонаті – проти спортсменок Латвії, а ввечері вони зіграють ще й проти господарок змагань – грузинок.

Україна – Естонія – 3:1 (20:25, 25:11, 25:14, 25:17)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: