Чергові фантазії терористів, або Для чого Захарченку «Малоросія»

Чергові фантазії терористів, або Для чого Захарченку «Малоросія»

У так званій «ДНР» заявили про створення «нової держави» зі столицею в Донецьку.

Над назвою довго не думали і прозвали псевдокраїну «Новоросією». Так званий «конституційний» акт ватажки бойовиків на чолі з Захарченком підписали сьогодні, 18 липня. Українські високопосадовці вважають, що ноги цих хворобливих ідей ростуть із Кремля. А саме тепер їх вирішили озвучити не просто так.

В якості прапора так званої «Малоросії» терористи присвоїли історичний антиросійський символ – стяг Богдана Хмельницького.

Прапор «Малоросії»

Зібравши коло самопроголошених, самовизнаних і самоповажних новодержавців, ватажок терористів виголосив промову. Не відриваючи очей від папірця і періодично затинаючись на словах «совість» та «честь», із перейменуванням Захарченко фактично встановив режим диктатури. Під шумок перейменування він остаточно закріпив місце ватажка за собою. І кожен потенційний лідер – тепер особистий ворог не лише головного бойовика, а цілої так званої «Малоросії».

Терористи амбітно заявили про повний перезапуск всієї України. Вони вирішили, що проект об’єднає 19 українських областей. От тільки планами забули порадитись хоча б з поплічниками так званої «ЛНР».

В Україні новину із окупованого Донбасу сприйняли з відвертим сміхом. Соцмережі просто вибухнули мемами та сарказмами.

Експерти ж говорять про черговий крок кремлівської гібридної війни. Адже проект «Новоросія» зайшов у кут, а ребрендінг – це можливий простір для форсування Мінських угод. Захарченко заявив, що під псевдоконституційним актом вже підписались представники 19 українських регіонів. Проте ані прізвищ, ані самих підписів ніхто не бачив.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: