День військового журналіста: презентовано фільм про роботу українських пресофіцерів

День військового журналіста: презентовано фільм про роботу українських пресофіцерів
16 лютого відзначається День військового журналіста в Україні
фото: НСЖУ

«Важлива роль пресофіцерів – бути літописцями історії»

Національна спілка журналістів України презентувала спеціальне відео про роботу і роль українських пресофіцерів. Про це повідомив голова НСЖУ Сергій Томіленко.

«Щирі вітання військовим журналістам! Щирі вітання пресофіцерам! Ви допомагаєте журналістам у їхній роботі, дбаючи про їхню безпеку та інформаційну захищеність військових.

Інша важлива роль пресофіцерів – бути літописцями історії. Зібрана вами інформація, відео й фото про події на фронті, в боях є відображенням історичних подій – подій, які мають бути збережені для нащадків, для майбутнього України, яке зараз виборюється такою високою ціною.

Про цю ціну мають знати й памʼятати усі наступні покоління українців», – привітав колег зі світом Сергій Томіленко.

Спілка дякує за сприяння у виробництві цього фільму службі зв'язків з громадськістю Командування Сухопутні війська ЗС України Збройних Сил України. Для відео спеціально організовувалися зйомки на передовій, а його героями стали чотири  пресофіцери:

  • Катерина Петренко – фотокореспондентка служби зв'язків з громадськістю 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади
  • Євген Алхімов – пресофіцер 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу
  • Андрій Полухін – фотокореспондент служби зв'язків з громадськістю 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила
  • Володимир Фітьо – начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ Збройних Сил України

«Окрема подяка начальнику пресгрупи Бахмутського напрямку Роману Чопу за координацію зйомок інтервʼю пресофіцерів. Вшановуємо пам'ять загиблих Героїв. Пишаємося сотнями військових журналістів та пресофіцерів! Допомагаємо нашим колегам у погонах! Ви – важливі!», – додав голова НСЖУ.

Читайте також: День військового журналіста в Україні. Які свята відзначаємо 16 лютого

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: