Націоналісти з С14 у Києві атакували будівлю «Росспівробітництва»

Націоналісти з С14 у Києві атакували будівлю «Росспівробітництва»
С14 провело нічну акцію пам'яті під Росспівробітництвом

«Жоден з наших співвітчизників не має бути забутий! Вічна пам'ять»

Представники формації С14 у Києві поруч з будівлею «Росспівробітництва» провели акцію пам'яті, присвячену активісту російської опозиції Івану Скрипниченку, який помер після того, як його атакував чоловік, незадоволений його ставленням до Володимира Путіна.

Зокрема, націоналісти облили будівлю «Росспівробітництва» червоною фарбою, розписали фасад написами «Геть ФСБ», «Скрипниченко пам'ятаємо» і запалили фаєри.

«Пройшло 40 днів з дня убивства українця у Москві. Івана Скрипниченка. Волонтера, який чергував на місці загибелі Бориса Немцова. У результаті нападу бойовика ЛДНР Іван помер. С14 провело нічну акцію пам'яті під Росспівробітництвом (Російським посольством). Жоден з наших співвітчизників не має бути забутий! Вічна пам'ять», - йдеться на сторінці С14 на Facebook.

Нагадаємо, глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Рефат Чубаров запропонував закрити в Україні представництво російського агентства у справах СНД «Росспівробітництво», пов'язані з нею організації і всі російські державні структури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: