Савченко - кандидат у президенти? Оприлюднено передвиборчий ролик у стилі ню

Савченко - кандидат у президенти? Оприлюднено передвиборчий ролик у стилі ню
Надія Савченко

Через п'ять днів після арешту Надії Савченко на її сторінці на Facebook з'явився відеоролик з агітаційним змістом

«Війни політиків призводять до війн в реальності. Коли відбуваються вибори в Україні, українці програють політикам і олігархам, бо ніколи не відбувається зміни політичної системи. Щоб збереглася Україна, як країна і держава, потрібно знайти мудре рішення. Діяти треба на упередження, я знаю, що робити. Прийде час - я стану кандидатом в президенти України. Але ваше рішення мені потрібне вже сьогодні», - стверджує Савченко, знімаючи вишиванку, і змінює її на військову форму.

Як відомо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генеральний прокурор України виклав нардепам версію слідства. У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко та Рубан домовляються із військовими про стратегію й тактику перевороту.

У п’ятницю, 23 березня, Шевченківській суд Києва постановив взяти Савченко під варту. Нардепа відправили до ізолятора на 59 діб без права внесення застави.

Савченко оголосила про голодування.

Віра Савченко, сестра нардепа Надії, яку підозрюють в організації теракту у парламенті, пожалілась на погані умови у Слідчому ізоляторі СБУ. 

Читайте також матеріал: «Бабах!». Як «пакували» Героя України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: