Скандальний бізнес, угіддя і яхти нардепа-ляшківця Скуратовського

Скандальний бізнес, угіддя і яхти нардепа-ляшківця Скуратовського
Сергій Скуратовський
Фото: Cтрана

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Скуратовський три роки поспіль забував декларувати будівельний бізнес дружини й прописав у родинній квартирі власника яхт-клубу та мисливських угідь

Голова комітету ВРУ з питань будівництва Сергій Скуратовський в політику прийшов після Майдану, у 2014 році. До парламенту мав будівельний бізнес: був власником і керівником приватної фірми «Грін Грей». Та коли склав присягу на вірність українському народу - керувати фірмою поставив свого помічника - Олександра Конихова, а компанію переписав на дружину та громадську організацію «Реформи в будівництві». Відтак, ще донедавна, а саме до 19 травня поточного року кінцевим бенефіціаром «Грін Грей» була Людмила Скуратовська.

Натомість вже наступного дня до реєстру Мін’юсту внесли зміни - єдиним власником компанії зі статутним капіталом у 15 млн грн залишилась громадська організація. Дружина нардепа з реєстру зникла. Така швидкість цілком логічна, адже нині неправдива інформація в декларації передбачає кримінальну відповідальність.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: