У Путіна відмовляє рука? Відео з російським диктатором породило нові чутки

У Путіна відмовляє рука? Відео з російським диктатором породило нові чутки
Путін вбив на собі комара лівою рукою, хоча правою було б значно зручніше
скріншот з відео

Люди сподіваються, що у лідера РФ був мікроінсульт

Президент Росії Володимир Путін знову дав привід для чуток про його проблеми зі здоров'ям. Під час прогулянки Кронштадтом з дочкою міністра оборони РФ Сергія Шойгу, Путін незграбно ляснув себе по щоці, відганяючи комарів.

І хоч як пропагандисти з «РІА Новини» не намагались подати це як перемогу у дусі «вбив комара однією лівою», глядачі помітили, що лідер Кремля для боротьби з комахою не зміг скористатися правою рукою, що обвисла.

Навіть незважаючи на те, що президент Росії – шульга, впадає в око повна нерухомість правої руки, що нависла немов мотузка. У коментарях до відео припускають, що Путін міг пережити мікроінсульт.

Нагадаємо, у Кремлі прокоментували заяву глави ЦРУ про стан здоров’я російського диктатора Володимира Путіна. Зокрема там відреагували на повідомлення фразою з фільму «Аполлон 13».

«Г'юстон, здається, у вас проблеми», – написали в Кремлі.

Російський президент Володимир Путін може мати не лише хворобу Паркінсона, але й рак крові. Як передає Mirror, про це свідчить таємний запис розмови російського олігарха, ім'я якого не називають з міркувань безпеки.

Керівник військової розвідки України Кирило Буданов повідомив, що Путін серйозно хворий на рак.

Раніше психолог проаналізував дивні пози диктатора на відео.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: